2013 Cebit EuroAsia'daydık... CNR EXPO

 2013 Cebit EuroAsia'daydık...
 
     Bu sene 2013 Cebit EuroAsia'da CNR EXPO Salon 8 'deydik. Geçen seneden çok daha yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Her sene artarak devam eden iligi ile memnun müşteri ve bayilerimizin güzel sözleri, her zamanki gibi doğru yolda olduğumuzu gösterdi.
 
    Şişli Belediye Başkanımız ve Türk siyasetinin sevilen ismi sayın Mustafa Sarıgül'ün sürpriz ziyareti bizi çok memnun etti. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyoruz.

     25'den fazla anabayimizin dönüşümlü olarak 4 gün boyunca standımızda bulunmuş olması da bize her zamanki gibi güç kattı. 

     Bu sene 2000 kadar ürünümüz içinden seçtiğimiz numune ürünlerle güzel bir stand oluşturuduk. 57 m2 alanda tüm ürünlerimizi tanıtmaya çalıştık.

     En yoğun ilgi; Flatbet yazıcılar ve 3D baskı press makinasındaydı. .Çünkü herkes "Bitmeyen kartuş", "dolan kartuş" terimlerini test etmiş ve öğrenmişti. Telefon kapakları, ipad gibi bilgisayar kapakları, kupa bardak tişört gibi birçok ürüne baskı yapan ve bunu çoklu olarak yapabilen 3D press sanırım önümüzdeki yılın en gözde ürünlerinden olacak. Ayrıca Flatbet yazıcılarımız yine diğer ürünler gibi firmamızın ithalatı olup, Kalem, Çakmak, Cam, Tahta, vb birçok yüzeye basması ile de büyük ilgi odağı oldu..

     Bu sene 3 farklı televizyon kanalının standımızda haber yapması ve firmamız hakkındaki bilgileri de bu habere eklemesi bizim için onur verici oldu.
 
     Markalarımız içinden seçtiğimiz 4 markamızın süper kahramanları ile çekilen 1200 adet fotoğrafı https://www.facebook.com/BitmeyenKartus adresine yüklediğimiz gibi, bu fotoğraflardan yaklaşık 2000 adet de baskı yapıp, fuar ziyaretçilerimize hediye ettik.
 
    Fuar dolayısı ile düzenlediğimiz 2.bayi toplantımızda hem bayilerle daha yakın iletişimler kurduk, hem de önümüzdeki aylar ve yıllar için güzel fikirler çıkardık. Keyifli sohbetler yaptık.

     Kısaca; dağıttığımız 15.000 ADET ürün kataloğumuzla, Müşteri, bayi ve medyanın yoğun ilgisi ile çok başarılı ve beklentilerimizin üstünde; verimli bir fuar geçirdik.

     Katılımlarından dolayı Sayın Mustafa SARIGÜL'e,
     Enerjilerilerinden dolayı ajans ve mankenlerimize,
     Katkılarından dolayı bayilerimize,
     İlgilerinden dolayı müşterilerimize,
     Yardımlarından dolayı tüm medya kuruluşlarına,
     Bizi yanlız bırakmayan personelimize,
     Sorunsuz stand ve fuar organizasyonu için ARKE Mimarlık ve ekibine,
     Huzurlarınızda teşekkür ederiz.

     Yeni fuarlarda görüşmek dileğiyle;
     Bursa Kartuş & Bitmeyen Kartuş Ltd.Şti.
 



 


















 



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.