%1
BROTHER DCP-1511 DOLAN TONERLİ LASER YAZICI (1 Sayfa Baskı 0,02 TL)
Stoktan Teslimat İmkanı
699TL Üzeri Ücretsiz Kargo
Güvenilir Teknik Destek
Kredi Kartıyla Taksitli Alışveriş

BROTHER DCP-1511 DOLAN TONERLİ LASER YAZICI (1 Sayfa Baskı 0,02 TL)

Fiyat
5.999,17 TL + KDV
Kdv Dahil Fiyat
7.199,00 TL
7.099,00 TL
674,40 TL den başlayan taksitlerle!!
Marka
Stok Kodu
1001.01.039 h
Garanti Süresi
24 Ay
Tüm ürünlerimiz orjinal ve kalite güvence belgesine sahiptir. Satın almış olduğunuz tüm ürünler garanti kapsamındadır. Sanal mağazamızda satışa sunulan ürünler ithalatçı firmaların garantisindedir. www.bitmeyenkartus.com.tr satış öncesi ve satış sonrası müşterilerine 7/24 teknik destek vermeye devam eder.
%100 Müşteri memnunniyeti anlayışımız ile daima yanınızdayız!

BROTHER DCP-1511 BİTMEYEN TONERLİ LASER YAZICI
(Yazıcı, Tarayıcı, Fotokopi)
 

Hem büro hem de hane baskı ihtiyaçları ile ilgili son derece maharetli ve All in One çözüm sunan şık tasarımlı DCP 1511, dayanıklılığı ve 20 ppm baskı hızlı ile meselesiz ve etkileyici neticelerle tarama, fotokopi ve yazdırma fırsatı sunuyor. Şık tasarımlı Brother DCP 1511 Home Office için All in One çözüm sunar. Son derece dayanıklı ve hızlı olan yazıcı size her zaman etkileyici sonuçlar vaat ediyor. Bu arada tek bir kompakt makine ile fotokopi, tarama ve yazdırma işlemlerini yapabilme olanağı tanıyor. Bu çok gayretli All in One yazıcı hızlı ve kolay kurulumu ile hızlı bir şekilde işlerini halledebilmeniz için tasarlanmış. Karışıklığa yer vermeden 150 sayfa kapasiteye sahip olan kağıt tepsisinde çıktılarınızı biriktirebilirsiniz. Baskı alam konusundaki en önemli sorunlardan olan kağıt sıkışmasına engel olacak sorunsuz yazdırma teknolojisi sunmaktadır. 2400 x 600 dpi baskı fırsatı sunan yazıcı ile bir dakika içerisinde 20 sayfa çıktı alabilirsiniz. 16 MB belleğe sahip olan Brother DCP 1511 LCD ekranı ile kolayca kontrol edilebiliyor. Dolan tonerli bu başarılı yazıcıyı Bitmeyen Kartuş platformundan hemen satın alabilirsiniz. Üstelik kredi kartı taksit avantajları da sizleri bekliyor.Bitmeyen Kartuş üzerinden bu başarılı yazıcıyı satın aldığınızda yanında 1 adet Brother TN-1040 uyumlu dolan toner ve 320 gram Brother TN-1040 uyumlu toner tozu da yanında gelmektedir.

 
 
Paket İçeriği:  
  • Brother DCP 1511 Çok fonksiyonlu Laser Yazıcı(Sıfır Yazıcı 2 Yıl Garantili)
  • 1 Adet Brother TN-1040 uyumlu DOLAN Toner (Orjinal Toneri dolan toner haline getiriyoruz)
  • 300 Gr Brother TN-1040 uyumlu Toner tozu
  • 2.0 USB Kablo
  • Kargo Ücreti Firmamıza Aittir
  • Bu cihazda ADF yoktur
 

Çip sorunu yok. Tonerinizi kolayca doldurun. www.BitmeyenKartus.com.tr - BROTHER HL-2040 Laser Yazıcı

 
 
 Yazıcı Özellikleri

Ürün Detayları

20 ppm,2400x600dpi (HQ 1200 ),Tarama Çözünürlüğü 600x2400 dpi
(Max.19200)renkli,16 MB ,USB,Yazıcı+Tarayıcı+Fotokopi
Uyumlu Toner ve Drum ;
TN-1040 (1.000 sayfa) Avantajlı Toner (27$)
DR-1040 (10.000 sayfa)(44$)
Yazdırma / Tarama / Kopyalama
Sorunsuz Yazdırma Teknolojisi
Baskı Hızı 20ppm
Kimlik kartı kopyalama fonksiyonu
16MB Hafıza
2 Satır LCD ekran
150-sayfa kapatılabilir kağıt tepsisi
1,000 sayfa kapasiteli toner
Kağıt sıkısmasını onleyen sorunsuz yazdırma
teknolojisi
Uygun sarf fiyati ile maliyet etkin
Dakikada 20 sayfaya kadar yazdırma hızı
Yaklasik 150 sayfa A4 kapasiteli kağıt tepsisi
Kimlik Kartı Kopyalama Ozelliği
Yuksek Hızlı USB 2.0
600x1200 dpi'ye kadar(optik)
Email, imaj,dosyaya tarayabilir
Makine ile Birlikte Gelenler;
1,000 sayfa* kapasiteli toner
10,000 sayfa kapasiteli drum
385mm(W) x 340mm(D) x 255mm(H)
6.9kg

Ürün Özellikleri

Baskı Boyutu A4
Fax Özelliği YOK
Maks.sb baskı hızı (sayfa/dk) 20, 0
Satış Garanti Süresi (ay) 24
Arabirim USB 2.0
Baskı Boyutu A4
Fax Özelliği YOK
Maks.sb baskı hızı (sayfa/dk) 20, 0
Satış Garanti Süresi (ay) 24
 
Bitmeyen Toner Nedir?
Bildiğiniz gibi uzun zamandır sitemizde Bitmeyen Kartuşlu Yazıcıları satıyoruz.
Şimdide Laser Yazıcı kullanıcıları için ÇOK EKONOMİK ve ÇOK KALİTELİ süper bir paket sunuyoruz.Sıfır Laser Yazıcı ile bittiğinde sadece tıpası olan ve kendiniz dökme yöntemi ile dolum yapabileceğiniz bir sistem geliştirdik..
     
    SIKÇA SORULAN SORULAR

    Nasıl Dolum Yapılır?

    Toner dolumu çok basittir.Tonerin Üzerinde Şeffaf bir plastik tıpa mevcuttur.Tıpayı çıkartıp basit bir şekilde dökme yöntemi ile dolumu gerçekleştiyorsunuz.
     
     
    Tonerin üzerinde Chip Varmıdır ve Drum ı Kaç dolumda bozulur?
     
    Tonerin üzerinde kesinlikle Chip yoktur.Drumları ile,kendi tonerini(uyumlu toz tonerini) Kullandığınız sürece 10 dolum (yani ortalama 25.000 çıktı) alabilirsiniz.
     
     
    Kampanya Paketinde Kaç Dolumluk Toner Mevcuttur ve Daha Sonra Toz Tonerini Nereden ve Kaç Paraya Temin Edilir?
     
    Kampanya Paketinde 1 Adet Orjinal Toner ve 320 GR  yani 3 Dolumluk Toz Toner mevcuttur.Bu paket ile toplam 10.000 sayfa çıktı alabilirsiniz.Daha Sonra firmamızdan 320 Gr Toz Toneri 45 TL den satın alabilirsiniz.
     

              Bursa Kartuş olarak 2002 yılından bu yana sadece printer sektöründe faaliyet gösteriyoruz. 2008 yılında ilk ithalatını yapan firmamız 2009 yılında www.bitmeyenkartus.com.tr yi kurarak uygun fiyat ve kaliteli ürün garantisi ile, kısa zamanda tüm Türkiye’ye ulaşmayı başarmıştır.

             Sitemizde "Kargo Bedava”, Peşin fiyata taksit, Online Canlı destek, Kaliteli hizmet prensipleri ile kurulduğu ilk günden beri güler yüzlü personeli ile hizmet vermektedir. Videolu anlatımlar ve açıklayıcı bilgiler sayesinde dikkatleri üzerine çekmiştir.

              Kurulduğu ilk günden beri kendini ve ürün hizmet kalitesini yenileyen firmamızın ilk öncelikli hedefi; müşteri isteklerini tam olarak doğru anlamak ve buna uygun en ekonomik ve en kaliteli ürünleri sunmaktır. Bu amaçla 2008 yılında büyük uğraş ve emeklerle "Bitmeyen Kartuş” sistemlerini montaj edip, testlerden olumlu sonuçlar alarak satışlara başladık. Herkesin kabusu olan mürekkep ve kartuş maliyetlerini böylelikle düşürmeyi başardık.

              Özellikle bitmeyenkartus.com.tr ile başlayan internet hayatımızda bugün sektörümüzle ilgili 40 adet civarında internet sitemiz ve 100 adetten de fazla alan adımız mevcuttur. 2013 Mart ayı itibariyle toplam 2200 bayi sayısına ulaşan firmamız, Türkiye’de her bölgede aktif bir şekilde ürünlerin satış ve hizmetini başarılı bir şekilde yürütmektedir.

              BK Dolan toner, nozzle man, BK Bitmeyen Kartuş, gibi marka tescil ve patente sahip olan ürünlerimize her geçen gün yenilerini ekleme hedefinde olan aktif bir personel kadrosuna sahibiz.

     

              Tamamen müşteri odaklı çalışan firmamız dostlarımızın önerileri doğrultusunda büyümeye devam etmektedir. Her yıl fuarlara katılarak yeni ürünleri tanıtma ve müşterilerimizle daha yakından tanışma fırsatı buluyoruz.

     

     

              Dün küçük adımlarla yola çıkmışken, bugün büyük ama emin adımlarla yola devam etmekteyiz. Dostlarımızla birlikte keyifle yürüdüğümüz bu yolda 2.000 adetten fazla ürün çeşidi ve toplam hizmet kalitesi ile müşterilerinin gönlünü fetheden firmamız, 2011 yılında Bitmeyen Kartuş Ltd.Şti. kurarak ihracat anlamında da yeni hedeflere ulaşmıştır.

               Yeni distributorlukler, yeni ithalatlar, yeni patentler ve benzersiz hizmet kalitesi ile, kurulduğumuz ilk günkü heyecanla elimizden geldiğince sizlere hizmet vermeye ve çalışacağız.

              Yıllar içinde onlarca kere büyümemizde bize destek olan tüm dostlarımıza en derin saygı ve sevgilerimi sunarım.

              Bursa Kartuş ve Bitmeyen Kartuş Ltd.Şti.

              Genel Müdürü

               Birol ÇİL

     


          Fotoğraf Kağıdı; STAR FİLM 

    HERKESİN ORTAK KABUSU 'KARTUŞ'
    YAZICI ÖZELLİKLERİ : Tarayıcı
    Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
    Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
    Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
    BROTHER DCP-1511 DOLAN TONERLİ LASER YAZICI (1 Sayfa Baskı 0,02 TL) Dolan Tonerli Yazıcılar , Brother Mfc 1511 Dolan Tonerli Laser Yazıcı ile Hızınız Herkesi Şaşırtsın . En Ekonomik Alışveriş Çözümleri İçin Tıklayın Ve Kalitenin Tadını Çıkarın ! 1001.01.039 h
    BROTHER DCP-1511 DOLAN TONERLİ LASER YAZICI (1 Sayfa Baskı 0,02 TL)

    Tavsiye Et

    *
    *
    *
    IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.