2012 CEBIT BİLİŞİM EUROASIA FUARINDAYDIK

     2012 Cebit EuroAsia'daydık...
 
     Bu sene 2012 Cebit EuroAsia'da Salon B 'deydik. Geçen seneden çok daha yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Memnun müşteri ve bayilerimizin güzel sözleri, her zamanki gibi doğru yolda olduğumuzu gösterdi.

     25'den fazla anabayimizin dönüşümlü olarak 4 gün boyunca standımızda bulunmuş olması da bize her zamanki gibi güç kattı. 

     Bu sene 2000 kadar ürünümüz içinden seçtiğimiz numune ürünlerle güzel bir stand oluşturuduk. 55 m2 alanda tüm ürünlerimizi tanıtmaya çalıştık.

     En yoğun ilgi; dolan toner gurubumuz ile Memjet Evojetin yeni yazıcısınaydı. Çünkü herkes "Bitmeyen kartuş", "dolan kartuş" terimlerini test etmiş ve öğrenmişti. 2manuels.com'un Türkiye distributorlüğünü de alarak güç kattığımız dolan toner kısmımız her geçen gün yeni moıdelleri eklememize olanak verdi. Türkiye'de yeni çıkan tonerli yazıcıların henüz muadilleri bile olmadan, marka tescilli Dolan Tonerlerimizin satışa sunulması gerçekten şaşkınlıkla karşılanıyor.

     TRT Arapça'nın "Kuşe Mürekkepli Bitmeyen Kartuş Montajlı Epson R1500" yazıcımızı haber yapması ve firmamız hakkındaki bilgileri de bu habere eklemesi bizim için onur verici oldu.

     Yine TRT Müzik Canlı yayınına katılan "Bursa Kartuş Genel Müdürümüz Sayın Birol Çil" in canlı yayına katılması ile firma ve ürünlerimizi tanıtması da güzel bir sürpriz oldu. TRT İstanbul Radyosu Müdür Yardımcısı Sebahattin Kahraman beyefendiye ilgilerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

     Bitmeyen Kartuş konulu TRT Radyodaki röportajımızı buradan dinleyebilirsiniz;
 
     02.12.2012 TRT Radyo Kulübü Programının 12.00-13.00 canlı yayınının tamamını buradan dinleyebilirsiniz.
 
     Yine CNBC'nin standımıza ait yayınlamış olduğu fotoğraflara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
     Kısaca; dağıttığımız 7500 ürün kataloğumuzla, Müşteri, bayi ve medyanın yoğun ilgisi ile çok başarılı ve beklentilerimizin üstünde; verimli bir fuar geçirdik.

     Katkılarından dolayı bayilerimize,
     İlgilerinden dolayı müşterilerimize,
     Yardımlarından dolayı tüm medya kuruluşlarına,
     Bizi yanlız bırakmayan personelimize,
     Huzurlarınızda teşekkür ederiz.

     Yeni fuarlarda görüşmek dileğiyle;
     Bursa Kartuş & Bitmeyen Kartuş Ltd.Şti.
     www.bitmeyenkartus.com.tr

 
 
 





















IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.